Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Meer dan 50.000 onderdelen op voorraad
Zoeken
Merk en model

Aandrijving onderdelen Auto Wessel

Ontdek ons assortiment aandrijvingen! Wij hebben het assortiment onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder: versnellingsbak, aandrijfas, cardanas, differentieel, tussenbak en homokineet. Bekijk ze hieronder en vind snel het juiste auto-onderdeel zodat u weer veilig de weg op kan.

Optimale aandrijfprestaties: ontdek de kwaliteit bij Auto Wessel

Bij Auto Wessel begrijpen we dat de aandrijving van je auto van cruciaal belang is voor een soepele en betrouwbare rijervaring. Daarom presenteren wij met trots onze uitgebreide collectie aandrijvingsonderdelen, met componenten voor verschillende automerken. Of je nu op zoek bent naar versnellingsbakken, aandrijfassen, cardanassen, differentiëlen, tussenbakken, homokineten of andere aandrijvingscomponenten, bij Auto Wessel vind je de perfecte oplossing voor jouw voertuig.

Krachtige versnellingsbakken voor optimale schakelprestaties

Een goed functionerende versnellingsbak is essentieel voor soepel schakelen en een optimale snelheidsregeling. Ontdek onze versnellingsbakken die zorgvuldig zijn geselecteerd voor hun duurzaamheid en prestaties. Of je nu een handgeschakelde of automatische transmissie hebt, wij hebben de juiste versnellingsbak voor jouw auto.

Betrouwbare aandrijfassen 

Aandrijfassen spelen een cruciale rol bij het overbrengen van kracht van de transmissie naar de wielen. Bij Auto Wessel bieden we betrouwbare aandrijfassen die voldoen aan de hoogste normen voor efficiënte krachtoverbrenging en soepele werking.

Cardanassen en differentiëlen voor stabiele prestaties

Cardanassen en differentiëlen zorgen voor een stabiele krachtoverbrenging en een optimale wielrotatie. Onze collectie omvat hoogwaardige cardanassen en differentiëlen die zijn ontworpen om langdurige prestaties te leveren. Deze onderdelen zijn beschikbaar voor verschillende merken, waaronder 

Homokineet en tussenbak voor extra veerkracht

De homokineet en tussenbak spelen een rol bij het absorberen van schokken en trillingen, waardoor ze bijdragen aan een soepele rit. Ontdek onze duurzame homokineten en tussenbakken die extra veerkracht bieden voor verschillende rijomstandigheden.

Eenvoudig bestellen, snel monteren

Bestel je aandrijvingsonderdelen eenvoudig en snel bij Auto Wessel. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt het gemakkelijk om de juiste onderdelen te vinden voor jouw specifieke voertuig. Bovendien garanderen wij een snelle levering van 1 tot 2 werkdagen binnen Nederland en Duitsland, zodat je snel weer geniet van optimale aandrijvingsprestaties.