Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Meer dan 50.000 onderdelen op voorraad
Zoeken
Merk en model

Betrouwbare elektrische auto-onderdelen 

Goed functionerende elektrische systemen zijn van belang voor de veiligheid en prestaties van je auto. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment elektrische auto-onderdelen, zorgvuldig geselecteerd voor verschillende automerken en modellen. Of je nu op zoek bent naar een computer, relais, module, audio- en navigatiesystemen, sensoren, kabelbomen en stekkers, claxons, zekeringskasten, hybride accu's, raambedieningen, camera's, schakelaars, stuurschakelaars, instrumenten, accu's, alarmen of onderdelen voor communicatie, op deze webshop vind je alles wat je nodig hebt voor een elektrische installatie.

Slimme systemen met hoogwaardige elektronica

Bij Wessel autoparts hebben wij een breed assortiment aan elektrische auto-onderdelen. Of het nu gaat om het upgraden van je audio- en navigatiesysteem, het vervangen van sensoren voor optimale prestaties, of het installeren van een nieuw alarmsysteem voor extra veiligheid, wij hebben de juiste onderdelen voor jouw behoeften.

Veilig rijden met betrouwbare accu's en zekeringskasten

Veiligheid staat voorop bij Wessel autoparts, daarom bieden we betrouwbare accu's en zekeringskasten om ervoor te zorgen dat jouw elektrische systemen probleemloos functioneren. Met onze hoogwaardige accu's en zekeringskasten kun je met een gerust hart de weg op.

Raambedieningen en schakelaars 

Geniet van maximaal comfort met onze raambedieningen en schakelaars, ontworpen voor soepele werking en gemakkelijke bediening. Met onze hoogwaardige schakelaars en bedieningen kun je jouw ramen, verlichting en andere elektrische systemen eenvoudig regelen.

Camera‚Äôs 

Met onze camera's vergroot je niet alleen je zicht op de weg, maar verbeter je ook de algehele veiligheid van je voertuig. Of het nu gaat om een achteruitrijcamera voor eenvoudig inparkeren of een dashboardcamera, wij hebben de juiste opties voor jouw behoeften.

Communicatieonderdelen

Daarnaast bieden we een scala aan communicatieonderdelen waarmee je verbonden blijft, waar je ook gaat. Of je nu op zoek bent naar Bluetooth-modules, handsfree kits of GPS-systemen, bij Wessel autoparts vind je jouw communicatieonderdeel. Blijf veilig en verbonden op de weg met onze communicatieonderdelen, en geniet van ultiem gemak en gemoedsrust tijdens elke rit.

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Bestel je elektrische auto-onderdelen eenvoudig en snel bij Wessel autoparts. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt het gemakkelijk om de juiste onderdelen te vinden voor jouw specifieke voertuig. Bovendien garanderen wij een snelle levering, zodat je snel weer op weg kunt met een perfect functionerend elektrisch systeem.

Elektrisch onderdelen