Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Meer dan 50.000 onderdelen op voorraad
Zoeken
Merk en model

Upgrade het interieur van je auto met hoogwaardige onderdelen van Auto Wessel

Bij Auto Wessel hebben we alles wat je nodig hebt om het interieur van je auto te verfraaien en te verbeteren. Of je nu op zoek bent naar nieuwe bekleding, een stijlvol dashboard, een comfortabel stuur, duurzame pedalen, een efficiënt interieurfilter of diverse interieuraccessoires, wij hebben de perfecte onderdelen voor jouw auto.

Stijlvolle en comfortabele bekleding 

Laat je auto er als nieuw uitzien en voelen met onze hoogwaardige bekledingsopties. Kies uit een scala aan stijlen en materialen om je interieur te personaliseren en te voorzien van een comfortabele en stijlvolle uitstraling. Wij hebben onder andere deurpanelen, stoelen en achterbanken, hoedenplanken en een rolhoes, zonnekleppen en overige bekleding

Functioneel en modern dashboard voor optimaal gemak

Upgrade je dashboard met onze functionele en moderne ontwerpen, die niet alleen zorgen voor een strakke uitstraling, maar ook handige functies bieden voor optimaal gemak tijdens het rijden. Het gehele dashboard bevat drie categorieën: dashboard, dashboardkastje en een middenconsole.

Comfortabele sturen en duurzame pedalen voor een verbeterde rijervaring

Verbeter je rijervaring met onze comfortabele sturen en duurzame pedalen, die zijn ontworpen voor maximale grip en controle, zelfs tijdens lange ritten. Wij hebben een ruim assortiment aan sturen en pedalen voor veel verschillende automerken.

Efficiënte interieurfilters voor schone en gezonde lucht

Houd de lucht in je auto schoon en gezond met onze efficiënte interieurfilters, die stof, pollen en andere verontreinigingen uit de lucht filteren, voor een frisse en aangename rijervaring. 

Diverse interieuraccessoires voor extra functionaliteit en stijl

Maak je interieur compleet met onze diverse interieuraccessoires, zoals een bekerhouder, telefoon interface, decoratieve elementen en praktische gadgets. Deze zorgen voor extra functionaliteit en stijl in je auto!

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Bestel je interieuronderdelen eenvoudig en snel bij Auto Wessel. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt het gemakkelijk om de juiste onderdelen te vinden voor jouw specifieke auto. Bovendien garanderen wij een snelle levering, zodat je snel kunt genieten van een verbeterd interieur van je auto. Upgrade vandaag nog het interieur van je auto en geniet van een comfortabele en stijlvolle rijervaring.