Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Meer dan 50.000 onderdelen op voorraad
Zoeken
Merk en model

Optimale veiligheid met kwalitatieve onderdelen van Auto Wessel

Bij Auto Wessel staat veiligheid hoog in het vaandel, daarom bieden wij een uitgebreid assortiment veiligheidsonderdelen voor diverse automerken en modellen. Onze veiligheidsonderdelen zijn onderverdeeld in twee categorie├źn om aan al jouw behoeften te voldoen.

Categorie 1: airbag onderdelen

Onze eerste categorie omvat een uitgebreid assortiment airbag-onderdelen, inclusief airbags, airbag modules, airbag sensoren, complete airbagsets met module, airbagklokveren en airbagsloten. Deze cruciale onderdelen bieden bescherming bij een ongeval door de impact te verminderen en letsel te minimaliseren. Met hoogwaardige airbagonderdelen van Auto Wessel ben je verzekerd van optimale veiligheid voor jou en je passagiers.

Vervangen van een airbag

Het vervangen van een airbag met originele airbag onderdelen is van belang voor de veiligheid van het voertuig. Een airbag is een onderdeel van het passieve veiligheidssysteem van een auto, dat bij een ongeval levens kan redden door de impact voor inzittenden te verminderen. Bij het vervangen van een airbag is het essentieel om originele onderdelen te gebruiken die voldoen aan de veiligheidsnormen. Dit garandeert dat de airbag correct functioneert en optimale bescherming biedt in geval van een crash. 

Kies altijd voor kwalitatieve onderdelen

Het gebruik van niet-originele onderdelen kan de veiligheid in gevaar brengen en de effectiviteit van het airbagsysteem verminderen. Daarom is het verstandig om altijd te kiezen voor kwalitatieve en gekeurde onderdelen bij het vervangen van een airbag. Zo blijft de veiligheid van de inzittenden gewaarborgd.

Categorie 2: veiligheidsgordels

Onze tweede categorie omvat veiligheidsgordels, die een essentieel onderdeel vormen van het veiligheidssysteem van je voertuig. Onze veiligheidsgordels zorgen voor een stevige bevestiging tijdens het rijden en spelen een belangrijke rol bij het beschermen van de inzittenden bij een ongeval. Bij Auto Wessel vind je hoogwaardige veiligheidsgordels voor een optimale bescherming en gemoedsrust tijdens elke rit.

Gebruikte auto onderdelen van alle merken

Gaat u zelf uw auto opknappen of heeft u nieuwe auto onderdelen nodig? Wessel Autoparts levert alle onderdelen zoals voor ieder merk en model, bijvoorbeeld opel, mercedes, kia, Renault, Audi etc. Als u tweedehands auto onderdelen koopt, dan scheelt dit veel geld bij het onderhouden en repareren van uw auto. 

Eenvoudig bestellen, snelle levering

Bestel je veiligheidsonderdelen eenvoudig en snel bij Auto Wessel. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt het gemakkelijk om de juiste onderdelen te vinden voor jouw specifieke auto. Bovendien garanderen wij een snelle levering, zodat je snel weer veilig op weg kunt. Kies voor veiligheid en gemoedsrust met de veiligheidsonderdelen van Auto Wessel. Ontdek ons assortiment vandaag nog en investeer in de bescherming van jou en je passagiers tijdens elke rit.